Shopping

Vrijdag hadden we een dagje verlof, helaas zat het weer niet echt goed mee. Terwijl we vorige week nog in een topje op het terras zaten, moesten we nu een winterjas aandoen. Een bezoekje aan de natuurwinkel stond ook op het programma. Glazen potten, theebolletjes, en veel losse thee .. goudsbloem, brandnetel, salie, tijm, rozemarijn en de kruidenmix van de dag “Ayurvedische thee” en een kruidenmengsel voor een stoombadje. Een mooie start om een beetje te experimenteren met thee-kruidenmengsels. M kwam thuis van Leuven met een schrale keel. Een kruidenmengseltje voor de keel doet wonderen.

Een mix van tijm, rozemarijn, brandnetel, salie, goudsbloem met een scheutje honing. Je kinderen overtuigen om dit te drinken was iets moeilijker.

Uit het boek van Myriam Middelkamp “Kruiden, schoonheid uit de natuur” heb ik reeds enkele mengseltjes geselecteerd die ik de komende weken wil uit proberen, o.a. gezichtsmaskers, gezichtscreme, kruiden-haarspoelingen. En na verloop van tijd wil ik ook zeepjes maken. Over mijn experimenten vinden jullie meer terug in de rubriek “werkjes“.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s