Dag 2 – lentezuivering

Mijn 2e dag van de lentezuivering begon met een lichte hoofdpijn wat na mijn glaasje lauw water met citroensap en mijn ochtendritueel vlug over was. Het “graslopen” is super en het maakt je onmiddellijk wakker. De koude voetjes, die vol blaadjes, zand en bloesem hingen gaf ik nadien een lekker warm voetbadje met een flinke scheut appelazijn. Appelazijn maakt het water zachter en dus ook de voeten en is goed tegen schimmels en eelt.

In tegenstelling tot dag 1, nam ik deze wel een ontbijt. Ik had een haverbroodje gebakken en daar kon ik echt niet aan weerstaan. Brandnetelthee voor de lever en zweedse bitterkruiden voor de gal zorgden voor een mooi start van mijn zondag. Als tussendoortje nam ik een glas zelfgemaakte havermelk.

Rond de middag snakte ik toch weer naar extra voedsel,  een bord zilvervliesrijst met groene groenten gaven mijn genoeg energie om de lopers van de 10 miles aan te moedigen. Ik heb verschillende keren meegelopen in Antwerpen (elastiman.skynetblogs.be), maar het leven van een supporter kan zwaar zijn, we hebben 5 km gewandeld of geslenterd en het was op sommige plekken verschrikkelijk koud. Toen we thuiskwamen had ik een kopje warme kruidenbouillon wel verdiend.

Lentezuiveren is ook “genieten” en aandacht besteden aan jezelf, een heerlijke sauna na het avondeten (= zilvervliesrijst met groenten), zorgde voor een mooie afsluiter van dag 2, mijn hoofdpijn was volledig verdwenen en ik heb zalig geslapen.

Vanmorgen, dag 3, herhaling van dag 2. Ik voel me nog steeds fit, bovendien had ik superveel energie die ik natuurlijk kwijt kon door eens grondig te poetsen.

Wordt vervolgd!

Een fijne dag en geniet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s