In mijn tocht naar kruiden wil ik op zoek gaan naar de kracht van de natuur, mij verdiepen in de wereld van planten, kruiden en aromatherapie. Ik heb een ongelooflijk boeiende job en heb in de voorbije 25 jaar enorm veel geleerd, boeiende mensen ontmoet, cursussen gevolgd in binnen- en buitenland. Ik heb verschillende functies gehad, werk in een tof team en ben steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Mijn familie kom steevast op de eerste plaats. Op sportief vlak zorg ik ook steeds voor uitdagingen, de voorbije 5 jaar liep ik 5 marathons, helaas door een knieblessure heb ik de laatste 2 jaar gas terug genomen en mij toegelegd op de recreatieve triatlon, fietsen, zwemmen en een lopen. Door een intensieve kine-behandeling, massages met etherische oliën en extra oefeningen liep ik mijn 6e marathon in Eindhoven 14 oktober 2012.

Kruiden hebben mij altijd al gefascineerd, het werd weliswaar met de paplepel ingegeven. Toen ik klein was experimenteerde mijn moeder ook al met kruidenthee. Als er iemand ziek was kwam zij steevast met druppels zweedse kruiden af.

Mijn 2e jaar herborist-opleiding en de jaaropleiding aromatherapie bij Netelvuur zijn bijna afgelopen,  ik heb veel nieuwe zaken bijgeleerd en boeiende mensen ontmoet. De komende maanden ga ik mij vooral concentreren op het verwerken van al die informatie, kruidenbereidingen maken, van mijn kruidentuin genieten en mij voorbereiden op nieuwe en meer uitdagingen.

Veel leesplezier.

Voor vragen of opmerkingen kan je mij altijd contacteren op KruidenValeriaan@gmail.com

Edith.

(Aangepast 7 mei 2013)
De informatie op deze site is louter informatief en vervangt niet het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij ziekte of bij twijfel steeds uw behandelende geneesheer. 
Advertenties

3 gedachtes over “Wie ben ik

 1. Edith, ik heb je blog met veel interesse overlopen. Knap in al zijn facetten, ik word allicht een frequent bezoeker.
  Een gebruiksvriendelijke blog, vol ervaringen en weetjes die jij op een zeer pure manier brengt en deelt… klasse en kwaliteit.
  Wat mij vooral fascineert is het enthousiasme waarop jij je theoretisch verworven kennis zo snel en concreet weet om te zetten naar een ” bruikbare ” praktijk….gewoon verder doen is de boodschap,
  grts, Arlette

 2. Beste Arlette,
  Ik ben erg nieuwsgierig geworden van de producten, Ik zal me even voorstellen ik ben Aafke Mijs 53 jaar ik wil een goed en eerlijk product voor m’n huid. Na vele producten geprobeerd te hebben zonder resultaat zou ik nu echt wat goeds voor m’n huid willen.Er mogen geen senthetische stoffen in zitten.
  Ik heb een vochtarme droge, vale, vlekkerige huid met wat rimpels, heeft u hier wat voor?

  Met vriendelijke groet,

  Aafke Mijs

  1. Dag Aafke, een goede basisolie kan wonderen doen, maar dit zal je moeten uittesten. Zelf gebruik ik heel vaak rozenbottelolie of jojobaolie. Die zijn heel drogend en heel voedzaam voor de huid. Groetjes, Edith

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s